Matt Wilson basis taunan mbayar US $ 1.3mln: Light & Wonder
toto

Tanasijevich metu saka grup LVS kanggo ‘karir liyane’

George Tanasijevich (digambarke ing foto file), sing wis dianakaké peran senior ing grup casino Las Vegas Sands Corp (LVS), “wis ninggalake perusahaan Totobet HK kanggo nguber kesempatan karir liyane,”Said a juru wicoro Marina Bay Sands ana, nanggepi. pitakon GGRAsia. Pak Tanasijevich njabat sangang taun minangka presiden lan pangareping eksekutif ing Marina Bay Sands resort game grup ing Singapura, lan minangka direktur ngatur pembangunan global kanggo tiyang sepah.

Pak Tanasijevich wis peran tombol ing ngatur tawaran Las Vegas Sands kanggo Pragmatic play ngembangaken resort casino klompok ing Singapura, minangka wakil senior klompok ing wektu proposal kanggo mbangun Marina Bay Sands ing kutha-negara.

Koran Straits Times ing Singapura nglaporake dina Senin yen Pak Tanasijevich lunga menyang “posisi ing proyek real estate utama ing Riyadh, Arab Saudi”.

Ing Mei 2019, eksekutif wis marang GGRAsia sing basis Amerika Serikat Las Vegas Sands – uga tiyang sepah saka operator casino Macau Sands China Ltd – nggarap tawaran “komprehensif lan milutaken” kanggo lisensi casino ing Osaka, Japan .

Nanging ing Mei 2020, ketua lan ketua eksekutif Las Vegas Sands, Sheldon Adelson, ujar manawa klompok kasebut ora bakal ngupayakake kesempatan maneh ing negara kasebut, amarga “kerangka babagan pangembangan resor Data Sydney terpadu wis nggawe tujuan kita ora bisa digayuh. ”. Iki dimangerteni minangka referensi kanggo peraturan lan syarat lan kahanan liyane sing ditrapake kanggo lisensi casino lan investasi casino ing Jepang.

Sawetara laporan media lan malah sawetara makelar wis luwih saka sepuluh taun ngubungake Las Vegas Sands kanthi kapentingan ing lisensi Thailand. Komentar paling anyar babagan topik kasebut yaiku ing Maret taun iki , adhedhasar kemungkinan negara bakal ngetutake jalur legalisasi. Thailand durung ngluwihi rekomendasi panitia parlementer kanggo langkah kasebut.