ECA Dikuatake Kepemimpinan, Ditunjuk Siltanen minangka Wakil Ketua
toto

ECA Dikuatake Kepemimpinan, Ditunjuk Siltanen minangka Wakil Ketua

Badan perwakilan asosiasi kasino nasional lan operator individu saka kasino adhedhasar tanah sing dilisensi ing Eropa, Asosiasi Casino Eropa (ECA), ngumumake dina iki wis ditunjuk Tiina Siltanen minangka Wakil Ketua Asosiasi.

Rapat Umum Tahunan ECA
Janjian saka Siltanen disetujoni ing Rapat Dewan ECA kang dianakaké ing Finland 15. Desember, magepokan karo mengeti pisanan saka Veikkaus Casino Tampere, ngendi direktur padha kanggo ngrembug ancang-ancang asosiasi keluaran hk kanggo Majelis Umum Tahunan ECA dijadwal kanggo njupuk Panggonan. sak ICE London ing Februari.

Sajrone rapat, Ketua ECA Per Jaldung mbatesi pentinge kanggo asosiasi kanggo ngiyataken Kepemimpinan maju lan bisa ngadhepi macem-macem tantangan ing ngarepe sektor casino kayata ilegal gambling lan promosi industri global.

“Mulane, aku seneng yen Dewan wis nyetujoni janjian Tiina Siltanen minangka Wakil Ketua Asosiasi,” ujare Jaldung, ngumumake yen dheweke bakal “mudhun minangka Ketua ECA ing Majelis Umum sabanjure,” lan yakin yen ” janjian iki njamin Kepemimpinan kuwat lan support kuat “kanggo panerusipun.

Siltanen, sing saiki tanggung jawab kanggo tim 160 profesional casino ing kasino Veikkaus ing Finlandia dadi General Manager kanggo loro Casino Helsinki lan anyar Casino Tampere, gabung karo Papan ECA ing 2021.

Dheweke dadi bagean saka tim kepemimpinan ECA, bebarengan karo Jaldung lan Wakil Presiden Senior Pascal Camia, sing dadi Chief Operating Officer Monte-Carlo Société des Bains de Mer, nalika tim kasebut didhukung dening pitung anggota dewan tambahan lan Sekretaris Jenderal. .

Ngerti Apa sing Perlu Ditindakake
Ngomentari janjian dheweke, Siltanen mratelakake carane bangga dheweke SGP Prize ngrasa yen ECA dipercaya dheweke karo tanggung jawab liyane sawise rong taun ing Papan, lan nalika dheweke ora aran anyar kanggo peran, isih ana bab sing mbutuhake manungsa waé khusus.

“Nanging, ana topik wigati khusus, utamané bab acara internasional ECA kang, masalah sumber daya manungsa fokus marang bhinéka lan Gawan, lan ajining diri sakabèhé saka sektor casino dilisensi sing aku kaya kanggo pengabdian manungsa waé ing peran anyar,”Siltanen. digarisake.

Siltanen punika pimpinan kondhang ing sektor casino ing Eropah, karo luwih saka 20 pengalaman industri gained ing layanan customer lan tingkat eksekutif, uga Result HK latar mburi kuwat ing game table.

Alumna saka Program Development Executive ing Universitas Nevada Las Vegas lan nduwèni BBA ing pasinaon bisnis, dheweke ditemtokake kanggo nggambarake profesionalisme karyawan industri casino ing cahya positif.