Matt Wilson basis taunan mbayar US $ 1.3mln: Light & Wonder
toto

Tanasijevich metu saka grup LVS kanggo ‘karir liyane’

George Tanasijevich (digambarke ing foto file), sing wis dianakaké peran senior ing grup casino Las Vegas Sands Corp (LVS), “wis ninggalake perusahaan Totobet HK kanggo nguber kesempatan karir liyane,”Said a juru wicoro Marina Bay Sands ana, nanggepi. pitakon GGRAsia. Pak Tanasijevich njabat sangang taun minangka presiden lan pangareping eksekutif ing Marina Bay Sands resort game […]

toto

ECA Dikuatake Kepemimpinan, Ditunjuk Siltanen minangka Wakil Ketua

Badan perwakilan asosiasi kasino nasional lan operator individu saka kasino adhedhasar tanah sing dilisensi ing Eropa, Asosiasi Casino Eropa (ECA), ngumumake dina iki wis ditunjuk Tiina Siltanen minangka Wakil Ketua Asosiasi. Rapat Umum Tahunan ECA Janjian saka Siltanen disetujoni ing Rapat Dewan ECA kang dianakaké ing Finland 15. Desember, magepokan karo mengeti pisanan saka Veikkaus […]

toto

Pengendali kasino Wynn Macau melaporkan kerugian AS$185 juta pada suku kedua

Wynn Macau Limited telah melaporkan kerugian AS$185.3 juta pada suku kedua Data Sydney tahun ini, syarikat itu mengumumkan hari ini dalam makluman kepada Bursa Saham Hong Kong. Angka suku tahunan untuk tiga bulan yang berakhir pada 30 Jun adalah hampir empat kali ganda kerugian yang dicatatkan pada Q2 tahun lepas AS$49.6 juta. Bagaimanapun, Ketua Pegawai […]